Robin Hood : The Rebellion (2018) Online Subtitrat in RomanaVizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Robin Hood: The Rebellion (2018) online subtitrat in romana HD
Legendarul erou care poarta celebra gluga,de la care i se trage si numele, Robin Hood (Ben Freeman) se află în căutarea lui Maid Marian (Marie Everett), care a fost răpită de șeriful de la Nottingham (James Wheatley).El constata ca nu există o soluție pașnică pentru această situație, asa ca aduna o echipadintre care amintim pe: Thomas (Kristian Nairn), Will Scarlett (James Nunn), Much (Charlie Hiett) și organizează o operațiune de salvare indrazneata, în încercarea de a-și aduce adevărata dragoste înapoi .
Mulți sunt reticenți, având în vedere faptul că sunt masiv depășiti de forțele șerifului – dar cei care se alătură lui Robin, un erou nesăbuit și curajos, au un plan îndrăzneț de a pătrunde în adâncul castelului șerifului și de a recupera iubirea adevărată a lui Robin
Acțiunea este brutală cu intrigi captivante, nelipsind complotul. Scenele de luptă sunt înfricoșătoare, constând în mare parte din bărbați mari, rătăcind prin coridoare întunecate, care-si lovesc sabiile cu putere, încercând să se salveze unul pe altul. Orice șanse ca băieții răi să termine pe Robin, lipsesc.

Robin Hood: The Rebellion online subtitrat in romana HD

[ays_pb id=5 w=400 h=500]


Detalii Film:
Robin Hood : The Rebellion (2018) Online Subtitrat in Romana

Categorii:: Aventura