A Daughter's Deception (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

A Daughter’s Deception (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

A Daughter’s Deception (2019) online subtitrat in romana HD.

Forțata să renunțe la fiica ei pentru adopție la șaisprezece ani, Laura (Jade Harlow) este încântată să o întâmpine pe Bree (Kennedy Tucker) acum adultă în viața ei – fără să știe că Bree este un sociopat cu tendințe ucigașe care reprezintă un pericol iminent, pentru oricine amenință să-i deconspire trecutul, bazat pe o adevarata increngatura de minciuni.
O familie obișnuită are lumea lor afectată de reapariția unei fiice dispărute de mult timp. Laura Parker a fost forțată să renunțe la copilul ei de către părinți când era adolescentă și nu a mai văzut sau auzit de ea de atunci și nici nu a vorbit cu părinții ei în mai mult de 20 de ani. În mod evident, „Bri” se prezintă în viața lui Laura din nou și ușor infiltrează familia ei. Dar ea nu câștigă complet încrederea fiicei sale, Skylar, sau soțul ei, Michael. Care este un lucru bun, deoarece Bri Hogan este un criminal ucigaș de piatră, al cărui nume real este de fapt Jessica Hogan. Se pare că Jessica sa săturat de sora ei adoptată, fură toată atenția părinților ei, așa că ea sa pretins a fi fiica lui Laura să se apropie de ea și să o omoare ca răzbunare pentru nașterea pe primul loc.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

A Daughter’s Deception (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
A Daughter’s Deception (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Thriller