Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD.

Battle Angel este povestea plină de acțiune despre călătoria unei tinere fete cyborg, pentru a descoperi adevărul despre cine este și despre lupta ei pentru a schimba lumea in care traieste.
In secolul XXVI, pământul a fost pustiit de un război major si umanitatea trebuie să supraviețuiască intr-o lume dominata de prezența obsedantă a unui minunat oraș plutitor. Tehnologia a avansat mai mult decât oricând si cyborgii sunt peste tot.
Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este într-o lume viitoare pe care ea nu o recunoaște, este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic sufletist care își dă seama că undeva în această carcasa de cyborg abandonată este inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În încercarea de a-și recăpăta memoria, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares. In timp ce Alita învață să-și controleze noua viață, Ido încearcă să o protejeze de istoria ei misterioasă, iar noul ei prieten Hugo (Keean Johnson), se oferă în schimb sa o ajute să-și declanșeze amintirile. Alita descoperă un indiciu pentru trecutul ei – realizează că are o cunoaștere instinctivă a misterioasei tehnici de arte marțiale Panzer Kunst si ca cei de la putere nu se vor opri de la nimic pentru a o controla, si ca ar putea fi cheia pentru a-și salva prietenii, familia și lumea pe care a iubit-o.
Traducere in romana – Alita: Ingerul Razboinic

sursa 1: videomega.co

Alita: Battle Angel online subtitrat in romana

sursa 2:

Alita: Battle Angel online subtitrat in romana

sursa 3: gounlimited.to

Alita: Battle Angel online subtitrat in romana

Alita: Battle Angel – Alita: Ingerul Razboinic (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Alita: Battle Angel (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Romantic