All the Devil's Men (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

All the Devil’s Men (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

All the Devil’s Men (2018) online subtitrat in romana HD.

Thrillerul de acțiune exploziv, prezinta actiunile unui legendar vânător de recompense, care este forțat să meargă la Londra pentru o urmarire, într-o misiune pentru un fost agent CIA, care îl angreneaza într-o bătălie mortală cu un fost camarad de arme și armata sa privată.
Fost militar din fortele navale ale armatei SUA, Collins(Milo Gibson), a parasit serviciul militar si a participat la mai multe actiuni sub acoperire, devenind o mașină de ucis destul de credibilă si îndeplinind misiuni pe care SUA nu le doresc personalului său oficial afiliat – cum ar fi asasinarea unor suspecti de terorism nou sosiți în Marrakech. Collins evită în mod activ să se întoarcă „acasă” la o soție pe care a abandonat-o și la un copil pe care nu la întâlnit niciodată.
Dupa acea slujba, Collins se urca intr-un avion inspre Anglia, informandu-si urmatoarea misiune de catre CIA, Leigh (Sylvia Hoeks), care il reuneste cu colegul Brennan (William Fichtner) si ii prezinta pe noul partener Samuelson (Gbenga Akinnagbe). Collins este nemulțumit să descopere că țintă este McKnight (Elliot Cowan), fost prieten si camarad de arme, despre care Leigh spune că a trecut de partea cealalta, alimentând informațiile talibanilor. McKnight si echipa lui, trebuie să fie opriți înainte de a încheia un potențial schimb catastrofal cu focoase nucleare in care sunt implicati si rusii.
Traducere in romana –

sursa 1:

All the Devil’s Men online subtitrat in romana.

sursa 2:

All the Devil’s Men online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
All the Devil’s Men (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Thriller