Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Subtitrat in Romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Subtitrat in Romana HD


Vizioneaza acum filmul Atomic Blonde: Agenta sub acoperire din anul 2017 online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă . Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei. Este anul 1989 iar Zidul Berlinului este pe cale să se dărâme și o nouă realiniere a puterilor să se instaureze. În viața de spion de zi cu zi este greu să știi în cine să ai încredere, este imposibil să știi în această ceață a celui mai rece oraș. Lorraine Broughton (Charlize Theron), un agent secret seducător care lucrează pentru MI6 a fost trimisă în Germania pentru a anihila o organizație criminală care, din motive necunoscute, a omorât un agent al Aliaților sub acoperire.

Detalii Film:
Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Subtitrat in Romana HD

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare