Bad Times at the El Royale (2018) online subtitrat in romana online HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Bad Times at the El Royale (2018) online subtitrat in romana online HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Bad Times at the El Royale (2018) online subtitrat in romana online HD.

Șapte suflete foarte diferite, dar toate pierdute, se întâlnesc la El Royale, un hotel cu un trecut întunecat, cu o istorie glorioasă, dar care a căzut în dizgrație, la fel ca vizitatorii săi.
Situat exact pe granita dintre California și Nevada, care trece chiar prin holul sau, hotelul El Royale ascunde multe secrete, printre care un coridor secret ,de unde se putea urmari si chiar filma tot ce se intampla in fiecare camera.
Acum, la recepția hotelului, îi regăsim pe părintele Daniel Flynn (Jeff Bridges), cântăreața de muzică soul Darlene Sweet (Cynthia Erivo), vânzătorul Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), tănăra hippie Emily Summerspring (Dakota Johnson), sora ei Rose (Cailee Spaeny), managerul hotelului Miles Miller (Lewis Pullman) și enigmaticul Billy Lee (Chris Hemsworth). Flynn este un criminal numit Donald O’Kelly, care a fost întemnițat după un jaf, cu zece ani in urma. O’Kelly a sosit la El Royale în haina de preoț, pentru a recupera banii pe care fratele său, Felix, i-a ascuns înainte de a fi ucis in urma cu zece ani – dar nu stie exact unde anume erau ascunsi.
Dar fiecare dintre cei prezenti aici, au cate un secret si urmaresc cate ceva in mod anume, asa ca prezenta lor la El Royale, in aceasta seara, nu este deloc intamplatoare.
Traducere in romana – Vremuri grele la El Royale

sursa 1:

Bad Times at the El Royale online subtitrat in romana online

sursa 2:

Bad Times at the El Royale online subtitrat in romana online

Detalii Film:
Bad Times at the El Royale (2018) online subtitrat in romana online HD

Categorii:: Crima, Drama, Mister