Body at Brighton Rock (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Body at Brighton Rock (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Body at Brighton Rock (2019) online subtitrat in romana HD.

Un paznic al unui parc national, își petrece noaptea, pazind locul unei potențiale scene a unei crime, intr-o zona montană indepărtată si periculoasă.
Wendy, este angajata cu jumătate de normă, pe timpul verii, într-un parc national dintr-o zona muntoasa. Ea își asumă o sarcină dificilă la finalul sezonului, încercând să le demonstreze prietenilor că este capabila pentru a-și face treaba. La sfarsitul turei, la intoarcere, greseste drumul si se rataceste ajungand intr-o zona izolata si descopera ceea ce ar putea fi o scenă potențială a unei crime. Fără posibilitati de comunicare după ce și-a pierdut radioul și cu ordinul de a păzi situl, Wendy trebuie să lupte împotriva dorinței de a fugi din acel loc, pentru a ajunge la adapost in tabara și dorinta de a ramane, pentru a-si face treaba, petrecandu-si noaptea adânc în pustiu si sa se confrunte cu cele mai grave temeri.

Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Body at Brighton Rock (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Body at Brighton Rock (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Thriller