Bremen: The Last Magic Kingdom (2019) Online Subtitrat in Romana | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Bremen: The Last Magic Kingdom (2019) Online Subtitrat in Romana


Vizioneaza acum filmul Bremen: The Last Magic Kingdom (2019) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Lumea zanelor a fost zdruncinată de invazia Domnului Întunecat. El a folosit o mașină de creare a portalurilor interdimensională și a călătorit cu armata în împărăția zânei. Forțele rele au privat pe toate, dar una dintre puterile lor magice. Ultimul regat magic, Bremen, rămâne în continuare. Cregg, vrăjitorul curții, a furat mașina de la Rumpel și sa ascuns în castelul orașului Bremen. Acolo, prințesa curioasă Leilla descoperă viața ei și îi convingă pe Gevork, ultimul elf montan și gardian al mașinii, să îl pornească. Pe măsură ce se deschide portalul magic, Dave, un băiat modern, este transportat în lumea zanei. Impreuna, trupa unor eroi improbabili – Dave, Leilla, Cregg si Gevork, calatoresc pentru a salva lumile de zana de vrajitorul rau.

 

 

Detalii Film:
Bremen: The Last Magic Kingdom (2019) Online Subtitrat in Romana

Categorii:: Aventura, Comedie