Charming (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Charming (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Charming (2018) online subtitrat in romana HD.

Trei prințese din tot atatea povesti bine cunoscute, descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător.
Prințul Phillipe este un prinț care a fost blestemat cu aproape douăzeci și unu de ani în urmă de Nemeny Neverwish, cand fiind geloasa pe tatal sau, Imparatul, pentru că nu s-a căsătorit cu ea, Nemeny a pus un blestem pe micul Print. Cu o supradoză de pudră fermecătoare, Charming are abilitatea de a impresiona instantaneu fiecare femeie din țară, cel puțin până la a 21-a aniversare, când toată dragostea aceea va dispărea. Singura cale prin care poate sparge vraja este dacă își găsește dragostea adevărată. Charming are deja trei logodnice; Cenușăreasa, Alba ca Zăpada și Frumoasa Adormită, care nu sunt conștiente de faptul că sunt logodite cu același tip.
Lenore este un hoț de bijuterii, care a fost, de asemenea, blestemata de Nemeny Neverwish, numai ca blestemul ei îi dă incapacitatea de a iubi. Dupa ce le-a furat bijuteriile celor trei printese, Lenore este arestata și in schimbul libertatii, i se propune sa fie ghidul Printului pentru a-l conduce in calatoria numita Gauntlet. Ea este de acord, doar în schimbul unei sume triple si se prezintă Printului deghizat ca un bărbat, pe nume Lenny.

Pe drum, cei doi intampina mai multe obstacole. Cand sunt atacați de un trib de femei gigantice cunoscute sub numele de Matilija, farmecul printului ii salvează să fie mâncati. Half Oracle, o informează pe Lenore că Charming ar putea fi dragostea ei adevărată. Lenore începe să-și dezvolte sentimentele pentru Charming. Cand Nemeny află despre acest lucru, aruncă un blestem care atrage toate femeile din zonă inexplicabil spre Print. Lenore este distrusă cand vede ca Printul este înconjurat de alte femei.
Lenny, ii spune Printului adevărul despre deghizarea lui. Charming îi spune că o iubește, dar ea refuză să-l asculte. Printul dezvăluie că nu-si iubește prea mult logodnicele sale și este condamnat la executare. Lenore își amintește de sărutul iubirii adevărate și îl folosește pentru a-l salva pe el si toată dragostea din regat. Vraja este îndepărtată și Nemeny este înfrântă. Cei doi se căsătoresc în cele din urmă și se pregătesc pentru „începutul fericit”.
Traducere in romana – Prinţul Fermecător

sursa 1:

Charming online subtitrat in romana

sursa 2:

Charming online subtitrat in romana

Detalii Film:
Charming (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Comedie, Familie