Child's Play (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Child’s Play (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Child’s Play (2019) online subtitrat in romana HD.

Așteptarea s-a terminat, cel mai bun prieten al tău a sosit. Filmul este un remake al filmului din 1988 in care, violenta papusa Chucky, era posedată de spiritul unui criminal în serie.
O mama, Karen (Aubrey Plaza), îi dă fiului său Andy, (Gabriel Bateman) o păpușă de jucărie cadou pentru ziua de naștere, fără să știe de natura ei sinistră.
Va fi palpitant să vedem cum vor realiza că ceva este în neregulă cu Buddi. Păpușa este de fapt un fel de robot mai sofisticat din punct de vedere tehnologic, care a primit un upgrade”inteligent”, astfel încât el poate face mai mult haos si a fost reprogramat pentru a nu avea limite, de catre un muncitor chinez de la fabrica unde a fost realizata. El poate sa se conecteze cu orice dispozitiv inteligent. Acest lucru îl face capabil să controleze totul, de la telefoane la aparate electrocasnice, până la mașini și chiar drone, în timp ce face ravagii sângeroase prin Chicago, terorizând cetățenii la intamplare, dar si pe proprietarul său, Andy și pe mama lui Andy, Karen. Chucky devine rău pentru că interacționează cu oamenii și înțelege cum se comportă ei. Vrea să facă ceva ce el crede că e bun, însă comportamentul lui se bazează pe impuls (și o înțelegere limitată a lumii). De acolo, lucrurile iau o întorsătură întunecată.
Traducere in romana – Jucăria ucigașă

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Child’s Play – Jucăria ucigașă (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Child’s Play (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror