Cucuy: The Boogeyman (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Cucuy: The Boogeyman (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Cucuy: The Boogeyman (2018) online subtitrat in romana HD.

Atunci când copiii încep să dispară, un adolescent rebel în arest la domiciliu începe să suspecteze că un rău legendar, un spiridus cunoscut sub numele de Cucuy, ar putea fi responsabil.
O adolescentă aflata în arest la domiciliu, care nu are prieteni, începe să spioneze vecinii cu telescopul. Ea a devenit deosebit de interesată de colegul ei de sex masculin, care trăiește alaturi și de un nou vecin care tocmai sa mutat în zonă. În acest timp, niste copii dispar în cartier într-un ritm alarmant. O rată atât de ridicată nu este normala pentru zona. Din acel moment este vorba de a afla cine este responsabil pentru dispariția copiilor. Este noul vecin misterios? Este un ucigaș în serie în oraș? Este Cucui, cel care vine să-i pedepseasca pe micuții care nu-și ascultă părinții și nu fac ceea ce li se spune? Curând descoperă că legendele urbane de cosmar, despre spiritul/monstru mexican El Cucuy care vine in miez de noapte sa răpeasca copiii răi și sa-i duca in pestera lui, sunt de fapt adevărate.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Cucuy: The Boogeyman (2018) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Cucuy: The Boogeyman (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Thriller