Doctor Sleep (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Doctor Sleep (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Doctor Sleep (2019) online subtitrat in romana HD.

Bântuit in trecut de locuitorii Hotelului Overlook, unde a petrecut in copilărie un an oribil, Dan a fost în derivă multi ani. El decide să renunțe la băut si se stabileste in micul oras Frazier, lucrand la un hospice si participand la intalnirile cu alcoolici anonimi. Abilitățile sale psihice, suprimate de mult timp de băutură, au reapărut și îi permit să ofere confortul final crucial pentru cei care mor . Ajutat de o pisica care poate simti cand cineva este pe cale sa moara, Dan dobandeste porecla „Doctor Sleep”.
Pe autostrăzile din America „The True Knot” un crup de oameni, care par a fi niste batrani inofensivi, traiesc si calatoresc in autorulotele lor, condusi de nemiloasa Rose The Hat. Aceștia sunt de fapt ființe malefice, „diavoli goi” care sunt chiar nemuritori, ce supravietuiesc cu „strălucirea” – aburii produsi de copii cu anumite abilitati paranormale, atunci când sunt torturați până la moarte. Cînd incep să moară de rujeola contractată de la ultima lor victimă, ei cred că pot fi vindecati cu aburul lui Abra.
Abra Stone, în vârstă de doisprezece ani, care are un dar spectaculos, cea mai mare „strălucire” văzută vreodată, începe să-și manifeste propriile puteri psihice atunci când aparent prezice atacurile teroriste din 11 septembrie. Ea stabilește lent și neintenționat o legătură telepatică cu Dan. In timp ce crește, contactul devine mai conștient și voluntar, iar strălucirea ei devine mai puternică decât a lui.
Cand Abra solicită telepatic ajutorul lui Dan, inocența ei îl determinaă pe Dan sa formeze, impreuna cu Abra, o alianță neobișnuită pentru a o apăra pe fata de Rose The Hat și adepții ei, care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea. Dacă Abra își acceptă puterile și învață să le folosească, Dan este nevoit acum să-și reactiveze uriașele forțe și odată cu ele să se confrunte cu fricile sale și să trezească din nou fantomele trecutului.

Traducere in romana –

Sursa 1:

Sursa 2:

Sursa 3:

Doctor Sleep (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Doctor Sleep (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Thriller