Dragged Across Concrete (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Dragged Across Concrete (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Dragged Across Concrete (2019) online subtitrat in romana HD.

De cealaltă parte a justiției spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.
Brett Ridgeman (Mel Gibson) și Anthony Lurasetti (Vince Vaughn) sunt doi ofițeri de poliție, din orașul fictiv Bulwark. În timpul unei actiuni, Ridgeman devine dur cu un suspect, folosind forta, precum și cu o fată, prietena parțial surdă a suspectului. Fostul act este inregistrat video, iar cei doi bărbați apar în fața superiorului lor, Lt. Calvert (Don Johnson). Deși Ridgeman cere ca Lurasetti să fie scutit de orice fel de represalii, Calvert este forțat să-i suspende pe ambii bărbați fără plată. Cu soția lui Ridgeman incapabilă să muncească din cauza bolii și Lurasetti care se pregătește să o ceara in casatorie pe logodnica sa, deci avand nevoie urgenta de bani, bărbații se hotărăsc să-si folosească conexiunile din lumea interlopa, pe care le-au dezvoltat în cadrul forțelor de ordine, pentru a face rost de bani în numerar, care să le ajunga până când suspendările lor sunt ridicate.
Traducere in romana – De cealaltă parte a justiției

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Dragged Across Concrete – De cealaltă parte a justiției (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Dragged Across Concrete (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Crima, Drama, Thriller