Durante la tormenta (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Durante la tormenta (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Durante la tormenta (2018) online subtitrat in romana HD.

Două intamplari la distanta de 25 de ani. O femeie care nu exista, o fiică disparuta si doar 72 de ore pentru a descoperi adevărul.
Vera este o femeie măritată, extrem de fericită și este mama unei fiice. Viața ei se transformă într-un coșmar când, în încercarea de a preveni o crimă, declanșează o serie de reacții în lanț. Cand are șansa de a salva viața unui băiețel care a locuit în casa sa în urmă cu mai bine de 25 de ani, consecințele acestei fapte bune vor declanșa o serie de reacții în lanț din cauza cărora Vera se va trezi într-o realitate nouă, realitate în care fiica sa nu s-a născut niciodată, iar soțul său nu o cunoaște. Într-o cursă contra-cronometru, Vera va avea misiunea dificilă de a afla cu exactitate ce s-a întâmplat si ce a schimbat totul, atunci când a salvat viața băiatului si trebuie să caute o cale de a-și lua familia înapoi. In același timp, din noul ei punct de vedere, va ajunge să afle că viața ei anterioară nu era decât un miraj.
Traducere in romana – Mirajul
——Atentie!——
Urmareste filmul : Durante la tormenta (2018), accesand sursele de mai jos.

S u r s a 3 :

S u r s a 4 :

S u r s a 5 :

Durante la tormenta – Mirajul (2018) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Durante la tormenta (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Drama, Romantic, SF, Thriller