Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fara întreruperi!

Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD.
Povestea uneia dintre cele mai incredibile aventuri întâmplate vreodată: prima călătorie în jurul lumii. 1519. Sevilla, Andaluzia sudul Spaniei. Juan Sebastian Elcano este un bărbat tânăr și iresponsabil, care dorește să trăiască doar ca căpitan al micuței sale bărci, dar datorită datoriilor pe care le are cu banca orașului, administratorul băncii confiscă barca lui Elcano și ordonă gardienilor să-l aresteze. Încercând să evite închisoarea, Elcano face parte din echipajul uneia din cele cinci nave comandate de amiralul portughez Fernando de Magallanes, poreclit Navigatorul, pentru a ajunge în Insulele Moluca (Indonezia) pentru a obține mirodenii, însă Elcano, în speranța că va avea propria navă, lucrează ca timonier pentru căpitanul Juan de Cartagena, dar când Magallanes moare după o luptă cu nativii din Insulele Filipine, Elcano este promovat de echipaj ca nou lider al călătoriei.
Traducere in engleza – Elcano and Magallanes First Trip Around the World

——Atentie!——
Urmareste filmul : Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) , accesând sursele de mai jos.

(Link extern)

Sursa 1 : mixdrop.co
Sursa 2 : vidoza.net
Sursa 3 : videobin.co

Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo – Elcano and Magallanes First Trip Around the World (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme si pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Elcano y Magallanes. La primera vuelta al mundo (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Animatie, Aventura, Romantic