Elliot the Littlest Reindeer (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Elliot the Littlest Reindeer (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Elliot the Littlest Reindeer (2018) online subtitrat in romana HD.

Elliot the Littlest Reindeer, este povestea unui căluț cu o inimă cât el de mare.
Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e cel care trebuie să facă parte din echipa Moșului.Așadar. Elliot și Hazel o pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs, dar Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții.
Dar asta nu e singura nenorocire, căci, între timp, la fermă, o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor. Acum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii, sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul. Dar poate că alegerea lui o să fie mai simplă, fiindcă, până la urmă, cei care îndrăznesc să aibă visuri mărețe, găsesc și forța să le facă să devină realitate.
Traducere in romana – Elliot: O poveste de Crăciun

sursa 1:

Elliot the Littlest Reindeer online subtitrat in romana.

sursa 2:

Elliot the Littlest Reindeer online subtitrat in romana.

Detalii Film:
Elliot the Littlest Reindeer (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Familie