Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD.

Filmul se bazeaza pe o poveste adevărată,”The Wrestlers: Fighting With My Family” care dovedește că daca ai suflet si inteligenta, merită să lupti pentru familie.
Familia Bevis- ,Ricky, soția lui,Julia, și cei doi copii ai lor, Zak și Paige,au drept motto in viata: „Familia care luptă împreună, rămâne împreună”.
Ei se luptă in ring in întreaga țară,dar au o audienta mica. Aceasta famile este una din cele mai cunoscute din acest sport care prin multa munca si efort au ajuns de neinvins, dar la varsta lor se gandesc sa renunte si sa se opreasca intr-un loc in care pot sa isi desfasoare activitatea ca o familie obisnuita. Dar copii lor vor să lupte in continuare si visează la o carieră mareata si vor sa ajunga in varful celor de neinvins. Cu toate acestea, Saraya și Zak sunt pe cale să afle că devenind un superstar WWE cere mai mult decât și-au imaginat vreodată posibil ca sportivi și frați. Lupta a păstrat întotdeauna această familie împreună – dar acum i-ar putea distanța. Fratele și sora descoperă rapid că pentru a deveni superstaruri, atât talentul, cât și relația lor vor fi supuse încercării si vor fi pusi in situatia de a face fata tuturor provocarilor, care ameninta crezul lor „Familia care luptă împreună, rămâne împreună”.
Traducere in romana – Luptând in familie

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Fighting with My Family – Luptând in familie (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Fighting with My Family (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Biografie, Comedie, Drama