7 Guardians of the Tomb (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

7 Guardians of the Tomb (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Guardians of the Tomb (2018) online subtitrat in romana HD.

Descoperirea unei mumii bine conservate a unui Împărat chinez din anii 200 î.H., scoate la iveala un secret vechi de peste 2000 de ani, un blestem care ar fi trebuit să ramana îngropat pentru totdeauna. Cand mai multi oameni de stiinta pierd un coleg, ce s-a ratacit in ceea ce pare a fi un labirint antic, ei cauta solutii pentru a-l gasi pe acesta si in timp ce urmeaza indiciile spre gasirea lui, ei fac descoperirea secolului. Ceea ce trebuia sa fie o descoperire aducatoare de faima, se dovedeste a fi una terifianta si se regasesc undeva in adancuri, luptandu-se cu o straveche magie chinezeasca, din care cu greu pot sa scape cu viata.
Omul de afaceri Mason (Kelsey Grammer) a trimis cel mai bun subaltern, Luke (Chun Wu), în templul unui Împărat chinez vechi, sa caute ceea ce înseamnă Fântâna Tineretii. Ceea ce găsește în schimb este Regatul păianjenilor. Apoi pierde contactul. Mason o cauta pe sora lui Luke, Jia (Li Bingbing), și o convinge să-l însoțească pe el și pe alții, inclusiv pe Jack (Kellan Lutz), într-o misiune de salvare. După ce a suferit o serie de nenorociri, ei devin prinși într-un labirint subteran de tuneluri din care se revarsă păianjeni veninoși ale căror mușcături sunt fatale. Salvarea lui Luke devine în curând cea mai mică problemă a grupului.
Traducere in romana –

sursa 1:

7 Guardians of the Tomb online subtitrat in romana.

sursa 2:

7 Guardians of the Tomb online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
7 Guardians of the Tomb (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Horror