Happy Death Day 2U (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Happy Death Day 2U (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Happy Death Day 2U (2019) online subtitrat in romana HD.

La doi ani după evenimentele primului film Happy Death Day (2017),in care se produce acea bucla de timp in care Tree ramane captiva, un experiment misterios de stiinta merge prost si ca urmare, povestea se continua iar si iar si iar….Acea zi revine, de data aceasta cu un nou ucigaș , un set mai mare de mize și o nouă energie nebună.
Tree(Jessica Rothe) intră în mod neașteptat în bucla de timp unde ramane blocata din nou, fiind urmărita de ucigașul mascat. Masca este aceiasi(baby face) dar cine este ucigasul?. Cu toate acestea, lucrurile sunt diferite de această dată, deoarece Tree descoperă treptat adevărul despre cum a fost prinsa în acea buclă și află acum că nu este singura blocată. Iubitul ei Carter (Israel Broussard), colegul de cameră a lui Carter, Ryan (Phi Vu), și chiar colega ei de cameră, Lorri (Ruby Modine), par sa fie prinsi în buclă cu ea.
Tree devine hotărâta să scape după ce a aflat că prietenii ei sunt implicați acum. Tree trebuie să se confrunte cu noul ucigaș pentru ca acesta sa-și dezvăluie identitatea și a se salva pe sine o dată pentru totdeauna din acea bucla de timp.
Traducere in romana – Zi de naștere mortală 2

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Happy Death Day 2U – Zi de naștere mortală 2 (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online


Happy Death Day 2U – Zi de naștere mortală 2 (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Happy Death Day 2U (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Mister, Thriller