Here comes the Grump (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Here comes the Grump (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Here comes the Grump (2018) online subtitrat in romana HD.

Un băiaț adolescent a fost transportat într-o lume magică, unde se alătură unei prințese pentru a opri un vrăjitor nu prea simpatic, numit „The Grump”, care a plasat o vrajă pentru a elimina fericirea de pe pământ.
Regalul baloanelor, dragonii de poliție și vrăjitorii care fac ca tota lumea sa fie fericita sunt exact cum Terry iși aminteste din povestile bunicii lui. Atunci cand este transportat printr-o vraja , în regatul colorat Groovynham, vede că toate acestea sunt reale, dar nimeni nu este cu siguranță vesel. Vrăjitorul rău Grump (care inainte facea ca tot ce atingea cu vraja lui, sa devina fericit), a aruncat o vrajă peste pământ și, ca atare, zâmbetele și râsul sunt acum un lucru din trecut. Terry trebuie să călătorească in Regat, în căutarea unei vrăji care să ajute toată lumea să fie din nou fericită și să ajute Princess Dawn să elibereze toate creaturile ciudate și minunate și să încerce să îmbrățișeze un lucru numit „schimbare”
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Here comes the Grump (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Here comes the Grump (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Comedie