Indivisible (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Indivisible (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Indivisible (2018) online subtitrat in romana HD.

INDIVISIBLE se bazează pe povestea adevărată a preotului militar, Darren Turner și a soției sale, Heather. Cu o căsnicie puternică, plină de credință, cei doi sunt gata să-și urmeze chemarea: slujind lui Dumnezeu, familiei și țării.
Proaspăt iesit de la seminar și cu o pregătire de bază pentru lupta, Turner și familia lui ajung la Fort Stewart. Cu toate acestea, chiar atunci cand despachetau lucrurile, pentru a se muta in noua lor casă, Darren este anuntat ca va fi trimis în Irak. Heather ramane să aibă grijă de cei trei copii ai lor și să ajute familiile celorlalți soldați. În ciuda dorinței de a pastra legătura cu cei dragi, realitățile dure ale războiului nu permit acest lucru si au un efect zilnic, cauzat de evenimentele din timpul misiunii îndelungate a batalionului. Între timp acasă, copiii se nasc, copiii continuă să crească, iar nervii se macina cu fiecare bătaie la ușă, noaptea târziu.
Cu cicatrici de luptă profund gravate, revenirea mult așteptată a soldaților este foarte diferită de ceea ce anticipau oricare dintre familiile lor . Asa ca cei doi, constransi de confruntarile zilnice, dar si datorita neintelegerilor dintre ei, trebuie să decidă dacă sunt dispuși să se confrunte cu încă o bătălie: lupta pentru a-și salva căsătoria.
Traducere in romana –

sursa 1:

Indivisible online subtitrat in romana.

sursa 2:

Indivisible online subtitrat in romana.

sursa 3:

Indivisible online subtitrat in romana.

Vezi mai multe Filme noi pe Filme2018.net! Sursa ta de Filme Online

Detalii Film:
Indivisible (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Drama