Iron Sky: The Coming Race (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Iron Sky: The Coming Race (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Iron Sky the Coming Race (2018) online subtitrat in romana HD.

O continuare a filmului Iron Sky (2012) în care naziștii intenționează să preia lumea după ce au stat latenți într-o bază militară secretă pe Lună.
Dupa 20 de ani de la războiul nuclear care a fost declanșat de invazia naziștilor de pe Lună, Pământul a devenit un loc neospitalier. Ultimii supraviețuitori s-au adunat împreună pe fosta baza nazista, unde sa format o colonie umană, cu propriul său guvern, un cult care sa format în jurul liderului lor Donald(Tom Green).
Cand baza incepe sa se deterioreze, Obi(Lara Rossi), fiica lui Renate(Julia Dietze), afirmă că pot exista și alți supraviețuitori ascunși într-un oraș subteran în centrul pământului, care au mijloacele de salvare a bazei și calatoresc pe pământ să caute ajutor. Dar supraviețuitorii aflați în centrul pământului nu sunt nici măcar umani, sunt o rasă de reptilieni condusă de Adolf Hitler în forma sa adevărată reptiliană. La fel si alți foști conducători ai lumii, care erau si ei reptilieni, sunt prezenti acolo.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Iron Sky the Coming Race (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Iron Sky: The Coming Race (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Comedie, SF