John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) online subtitrat in romana HD.

John Wick a încălcat o regulă fundamentală, ucigând pe cineva in interiorul hotelului Continental. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși vânători de recompense din lume.
În prezent toate serviciile oferite de Continental îi sunt refuzate și s-a pus o recompensă imensă pentru eliminarea lui. John se trezește fără niciun sprijin și este urmărit fără încetare de cei mai periculoși ucigași din lume, dornici să pună mâna cu orice preț pe cele 14 milioane de dolari, puse ca premiu pe capul său. Acum, Wick trebuie să lupte să scape cu viață din New York, asa ca se vede nevoit să apeleze la mai multi cunoscuti pentru protectia si ajutorul, fara de care nu ar putea scapa de multimea celor porniti pe urmele sale. El apeleaza si la Sofia, o asasină careia in trecut i-a salvat viata, pentru a-l ajuta sa duca la capat un plan, prin care poate scapa cu viata, dar sa se si razbune pe cel pe care-l crede ca ar fi responsabil de ceea ce i se intampla.
Traducere in romana – John Wick 3: Război total
——Atentie!——
Urmareste filmul : Daniel Isn’t Real (2019), accesand sursele de mai jos.

S u r s a 3 :

S u r s a 4 :

S u r s a 5 :


John Wick: Chapter 3 – Parabellum – John Wick 3: Război total (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Crima, Thriller