Lazer Team 2 (2018) online subtitrat în română Hd | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Lazer Team 2 (2018) online subtitrat în română Hd


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Lazer Team 2 (2018) online subtitrat în română Hd.

Echipa Lazer se reunește împreună încă o dată pentru a lupta împotriva unei noi amenințări, după ce unul dintre ei este pierdut într-o altă dimensiune,
La patru ani după evenimentele din primul film, mai toţi angajaţii au fost concediaţi. Echipa Lazer s-a despărţit şi ea deoarece cei patru eroi nu mai colaborează bine împreună. Woody (Gavin Free) este singurul membru al echipei care a fost reprofilat. El, alături de Dr. Maggie Whittington (Nichole Bloom), a încercat să creeze o breşă în spaţiu, după ce a fost recepţionată o transmisie necunoscută şi vrand să afle sursa acesteia, a disparut.
După o încercare eşuată de a-l salva pe Woody, care a fost luat de o entitate extraterestră, Maiorul Evelyn Kilbourne (Victoria Pratt) este pusă în fruntea organizaţiei şi hotărăşte ca orice proiect al echipei Lazer să fie oprit imediat. Maggie care e hotărâtă să nu îl lase pe Woody pierdut pentru totdeauna, fură un dispozitiv numit translocator şi porneşte în căutarea celorlalţi membri ai Echipei Lazer pentru a le cere ajutorul să-l găsească pe Woody. Maggie reuşeşte să-i adune pe cei trei acasă la Hagan unde le explică situaţia şi motivul pentru care are nevoie de ei, apoi pornesc in cautarea lui Woody.
Traducere in romana – Echipa Lazer 2

sursa 1:

Lazer Team 2 online subtitrat în română.

sursa 2:

Lazer Team 2 online subtitrat în română.

sursa 3:

Lazer Team 2 online subtitrat în română.

Detalii Film:
Lazer Team 2 (2018) online subtitrat în română Hd

Categorii:: Aventura, Comedie, SF