Leaving Neverland (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Leaving Neverland (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Leaving Neverland (2019) online subtitrat in romana HD.

La apogeul faimei lui, Michael Jackson a început o relație cu doi băieți de 7 și 10 ani. Acum, ei povestesc cum au fost abuzați sexual de Jackson și cum au ajuns să se împace cu această situație.
Wade Robson, James Safechuck si familiile lor, descriu relația lor cu Jackson, afirmănd că Jackson i-a abuzat sexual la domiciliul sau de la Neverland Ranch, cat și la celelalte reședințe din California.
În anul 2013, coregraful Wade Robson a intentat un proces civil în care susține că Jackson la abuzat sexual timp de șapte ani, începând cu vârsta de șapte ani. În 2014, alta acuzatie a fost depusa de James Safechuck, care susținea abuzul sexual pe o perioadă de patru ani de la vârsta de zece ani. Ambii au depus anterior mărturie în apărarea lui Jackson – Safechuck ca copil în timpul anchetei din 1993, Robson atât în ​​calitate de copil în 1993, cât și ca tânăr adult în 2005. În 2015, cazul lui Robson împotriva averii lui Jackson a fost respins pe motiv că a fost depus prea târziu, iar în 2017 sa hotărât că nici una din entitățile corporative deținute anterior de Jackson, nu putea fi trasă la răspundere pentru presupusele acțiuni ale lui Jackson.

Traducere in romana – Părăsind Neverland

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:
Ep 1

sursa 4:
Ep 2

Leaving Neverland – Părăsind Neverland (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Leaving Neverland (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Biografie, Documentar