Legion (2010) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Legion (2010) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Legion (2010) online subtitrat in romana HD.

În timp ce omenirea este distrusă de un val uriaș de furie, un mic grup de oameni, aflați în pustiu, încearcă cu disperare să se apere – cu ajutorul unui străin misterios și puternic.
Fără să afle de haosul ce cuprinsese tot globul, Bob(Dennis Quaid), patronul unui local îndepărtat, partenerul lui, Percy(Charles S. Dutton) si chelnerița restaurantului, (Adrianne Palicki), care e însărcinată, își văd de treburile lor obișnuite. Când televizorul o ia razna iar telefoanele încetează să mai funcționeze, oamenii își dau seama că au pierdut orice mijloc de comunicație cu lumea exterioară.
Atunci cand ei încearcă să-și dea seama ce se întâmplă, sunt invadati de un imens nor de insecte, iar apoi de niste forțe demonice, ceea ce face ca restaurantul să devină singurul refugiu pentru acești oameni, pe o rază de kilometri întregi. În timp ce-și evaluau situația în care se aflau, apare un străin pe nume Michael(Paul Bettany), un arhanghel, cu un întreg arsenal de arme. El o informează pe Charlie că bebelușul pe care-l poartă în pântec a rămas singura speranță a omenirii și că el e dispus să facă orice pentru a-l apara cu orice pret, altfel lumea va deveni cel mai teribil coșmar pentru tot restul vieții sale, pentru că pe aici vor trece valuri de ucigași în căutare de noi victime, urmați de hoarde de războinici ai distrugerii, care vor popula Zilele de pe urmă ale Terrei. Ei devin, fără voia lor, singura șansă de supravietuire a Umanitatii. Dumnezeu e manios pe oameni si faptele lor si trimite armata sa de arhangheli sa distruga lumea. Nu trece mult, iar restaurantul devine un camp de lupta intre oameni, Mihail si ingerii unui Dumnezeu foarte manios.
Traducere in romana – Legiunea

sursa 1:

Legion online subtitrat in romana.

sursa 2:

Legion online subtitrat in romana.

sursa 3:

Legion online subtitrat in romana.

Legion (2010) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online


Detalii Film:
Legion (2010) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Fantezie, Horror