Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana hd.

O fată caută ajutor și îndrumare de la un robot, pentru a face față problemelor cu bătăușii la școală, dar și cu noua iubită a tatălui ei.
Sam Pepper (Madison Horcher) este o fată inteligentă în vârstă de 12 ani care încă încearcă să facă față morții accidentale a mamei sale cu trei ani in urma. Pentru a înrăutăți situația, ea este hărțuită la școală, iar tatăl ei devotat, Roy (Josh Hopkins), sa îndrăgostit de Sydney (Charisma Carpenter), femeia care poate deveni mama ei vitregă!. Natura ei ciudată, însă exclusivă, o face o țintă ușoară pentru unii colegi de scoala, care o sicaneaza tot timpul. Si parca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, tatal ei o anunta ca se va casatori cu noua sa iubita. După ce și-a dat seama că a indurat destule, ea face comanda de piese cu care construieste un robot si se pare că Sam are în sfârșit un prieten. Dar este dificil să păstreze secretul – mai ales pentru că merge și vorbește. Pe măsură ce relația lor se dezvoltă, Sam începe să-și găsească curajul. Ea face primii pași necesari pentru a opri hărțuirea, permitindu-i să se descurce cu bătăușii de la școală, dar in acelasi timp, spera sa-i fie de ajutor si in noile ei probleme de acasa.
Traducere in romana –

sursa 1:

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana.

sursa 2:

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana.

sursa 3:

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana.

Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana hd

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Mail Order Monster (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Drama, Familie, SF