Men in Black: International (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Men in Black: International (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Men in Black: International (2019) online subtitrat in romana HD.

Agentii M.I.B. s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit şi răii din univers, dar au reusit sa protejeze întotdeauna Pământul de pericole. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare la nivelul universului până în prezent.
Actiunea are loc în Londra și se centrează în jurul unei „combinații noi” de personaje. Men in black: International, o comedie de acțiune, nu-i va include pe Will Smith sau Tommy Lee Jones din filmele originale si sunt inlocuiti cu Chris Hemsworth(agent H) și Tessa Thompson(agentM) protejând galaxia pe străzile Londrei, sub coordonarea agentului O (Emma Thompson). Apreciatul Agent H (Chris Hemsworth) şi începătoarea ambiţioasă Agent M (Tessa Thompson) fac o echipă ce e drept cam ciudată, dar care până la urmă, ar putea să funcţioneze. Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall și Kumail Nanjiani vor avea, de asemenea, roluri în film. Misiunea lor este pusa in pericol de actiunea unei cartite, infiltrate în organizația M I B, pe care trebuie sa o demaste si sa o inlature.
Traducere in romana – Bărbaţi în Negru Internaţional

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Men in Black: International – Bărbaţi în Negru Internaţional (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Men in Black: International  (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Comedie, SF