Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) online subtitrat in romana HD.

In timp ce se luptă să se integreze în noul său mediu, Nancy încearcă să rezolve un mister, să-și facă prieteni noi și să-și stabilească locul în comunitate.
O fata de 16 ani, Nancy Drew și tatăl ei, Carson, s-au mutat de la Chicago la River Heights, in mediul rural după moartea mamei sale. Dar pentru Nancy, viața într-un oraș mic este foarte plictisitoare. Tânjește pentru emoție, aventură și șansa de a face diferența. După o serie de incidente, cel mai recent fiind o glumă online, după ce a umilit pe unul dintre prietenii sai, Nancy a fost pedepsita sa efectueze serviciu în folosul comunității. Nancy ajunge în curând să ajute o femeie în vârstă, care are nevoie de ajutor la rezolvarea activității fantomatice la conacul Twin Elms, cu o prezență supranaturală. Poate să ajute la explicarea pașilor care scârțâie, cand becurile explodează și o creatura amenințătoare isi face aparitia? Este lucrarea lui Derek Barnes? Sau este posibil ca fantoma proprietarului Malcolm Colfax să se întoarcă pentru răzbunare? Cu ajutorul celor mai buni prieteni ai săi, George,Bess si Helen , Nancy Drew preia cazul!
Traducere in romana – Nancy Drew și scara ascunsă

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Nancy Drew and the Hidden Staircase – Nancy Drew și scara ascunsă (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Crima, Drama, Familie