Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat in romana Hd | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat in romana Hd


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat in romana Hd.

Patru catei se furiseaza in sania lui Moș Crăciun și se găsesc blocați la Polul Nord, încercând să salveze spiritul de Crăciun al lumii.
Familia tocmai a devenit mai mare, iar Tiny și P.U.P, își petrec primul Crăciun cu noii lor pui: CINDY, ROSIE, CHARLIE și BRODY. Din păcate, puii sunt mai interesați să obțină cadouri decât să se bucure de o vacanță împreună cu familia. Pentru a arăta ce înseamnă Crăciunul pentru ei, Tiny & P.U.P planuiesc un „Pup Star Special Christmas”, prezentând noii lor familii, o apariție magică a lui Santa și renului său!
Bark și echipa sa Kano, Roland & Julio, au o nouă schemă pentru a distruge Pup Star și a fura Crăciunul. Cu Roland, care devine noul Moș Crăciun, și Bark care obliga oamenii să plătească pentru bunăvoința lui Moș Crăciun, spiritul de sarbatori este la un nivel scăzut. Când puii ajung la Polul Nord, depinde de ei să salveze nu numai Pup Star, ci si spiritul de Crăciun însuși și să descopere adevăratul sens al sărbătorilor.
Traducere in romana – Căței de Crăciun

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Puppy Star Christmas – Căței de Crăciun (2018) online subtitrat in romana Hd

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat in romana Hd

Categorii:: Familie, Muzical