Quien a hierro mata (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Quien a hierro mata (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fara întreruperi!

Quien a hierro mata (2019) online subtitrat in romana HD.
Șeful unui cartel este eliberat din închisoare și ajunge fără să știe în grija unui asistent răzbunător, a cărui viață a fost tragic marcată de activitățile acestuia.
2018. Cambados, Pontevedra (Galicia; nord-vestul Spaniei). Cunoscutul comerciant de droguri de origine română, Antonio Padín, este grațiat din pușcărie din motive umanitare, având o boală terminală. Îmbătrânit, slab și bolnav, Antonio merge într-o casă de bătrâni în loc să se intoarcă la cei doi fii, Toño mai în vârstă și mai cerebral și Kiko mai tânăr și mai agresiv, în credința că ei doi vor strica afacerile familiale. În noua sa reședință, Antonio îi cunoaste pe Mario, asistentul său personal si pe Julia, soția acestuia, care așteaptă primul copil. Motivat de răzbunarea pentru Sergio, fratele mai mic al lui Mario, care a fost unul dintre dealerii de droguri ai lui Antonio, care a murit în urmă cu 25 de ani prin supradozaj, Mario îl îngrijește pe Antonio ziua, dar noaptea ii administreaza medicamente care îl fac să se îmbolnăvească mai rău. În acest timp, Toño și Kiko fac o înțelegere cu un cartel columbian de droguri, dar lucrurile merg prost: poliția il arestează pe Kiko, iar Toño, fuge în ultima secundă. Cartelul columbian îi cere lui Toño banii pierduți în tranzacție. Acesta încearcă să-l elibereze pe fratele său, Kiko, din pușcărie înainte de a fi ucis. În timp ce Mario pretinde că îi pasă de sănătatea lui Antonio care se agravează, Julia află adevarul despre noul pacient al lui Mario, fapt care-i provoacă o hemoragie bruscă, ce pune pe copilul nenăscut în pericol. În ciuda rugamintilor Juliei către Mario de a renunta la răzbunare, el spune ca nu este în stare să se oprească până nu-l va vedea pe Antonio mort, știind totuși că se va confrunta intr-un final cu Toño, care va dori să-si răzbune tatăl la rândul său.
Traducere in engleza – Eye for an Eye
Traducere in romana – Cum îți așterni

——Atentie!——
Urmareste filmul : Quien a hierro mata (2019), accesând sursele de mai jos.

(Link extern)

Sursa 1 : fembed.com
Sursa 2 : videomega.co
Sursa 3 : jetload.net

Quien a hierro mata – Cum îți așterni (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme si pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Quien a hierro mata (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Drama, Thriller