Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat in romana HD.

Alice luptă alături de o mișcare de rezistență pentru a-și recâștiga libertatea dintr-un centru de testare Umbrella Corporation.
Virusul T de tip Umbrella Corporation continuă să distruga Pământul, transformând populația în legiuni ale nemortilor, care se hranesc cu carne umana. Ultimua speranță a rasei umane, Alice (Milla Jovovich), se trezește în inima celui mai clandestin centru de operații al Umbrellei și dezvăluie mai mult din trecutul ei misterios, pe măsură ce se îndreaptă mai departe spre complex. Fără un refugiu sigur, Alice continuă să vâneze pe cei responsabili; o urmărire care o duce de la Tokyo la New York, Washington, DC și Moscova, culminând cu o revelație care o forțează să-și regândească tot ceea ce odinioară credea că este adevărată. Ajutata de aliații ei cei noi, dar și de prietenii apropiați, Alice trebuie să lupte pentru a supraviețui suficient de mult pentru a scăpa de o lume ostilă pe marginea uitarei. Număratoarea inversă a început.
Traducere in romana – Resident Evil: Răsplata

sursa 1:

Resident Evil: Retribution online subtitrat in romana.

sursa 2:

Resident Evil: Retribution online subtitrat in romana.

sursa 3:

Resident Evil: Retribution online subtitrat in romana.

Resident Evil: Retribution – Resident Evil: Răsplata (2012) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, SF