Shazam! (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Shazam! (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Shazam! (2019) online subtitrat in romana HD.

Dupa ce a fugit de la alte 6 familii, la care a fost incredintat in plasament, Billy (Asher Angel) acest orfan de 14 ani este incredintat unei noi familii, care mai are in grija pe Freddy(Jack Dylan Grazer) un baiat infirm, care se pare ca stie totul despre povestile cu super-eroi.
Batranul magician SHAZAM, decide sa-l transforme pe Billy intr-un super-erou, (pentru aceasta fiind suficient ca baiatul să rosteasca, cu glas tare, numele magicianului), asa incat acesta va capata anumite super-puteri: este foarte puternic, nu oboseste, poate zbura, poate vedea prin obiecte, poate emite fulgere prin mâini, gloantele nu-l pot rani, este practic nemuritor, dar si foarte destept. Poate scăpa si de testele plictisitoare de la şcoală?
Supereroul Shazam (Zachary Levi) are totuşi inima unui copil şi face ce ar fi făcut orice copil cu superputeri – se distrează! Shazam este hotărât să testeze limitele puterilor sale si să înveţe să stăpânească aceste puteri, căci va avea de-a face cu forţele Răului, controlate de dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Shazam! (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online


https://cashfin.org/n8BBv9m

Detalii Film:
Shazam! (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, SF