Svaha: The Sixth Finger (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Svaha: The Sixth Finger (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Svaha: The Sixth Finger (2019) online subtitrat in romana HD.

Un preot care studiază cultele religioase se întoarce la prietenul său, un călugăr budist, pentru a ajuta la investigarea unui nou grup cu origini misterioase.
Pastorul Park, șeful Centrului de Cercetare Religioasă din Orientul Îndepărtat, efectueaza niste cercetari pentru a descoperi o grupare pseudo-religioasă, care este suspectată pentru faptul că ar fi implicată în uciderea unui copil. Între timp, căpitanul poliției, Hwang, investighează un caz de crimă, iar principalul suspect este un membru al cultului Deer Mount. Această sarcină devine și mai presantă când fanaticul Na-han își îndreaptă atenția către o femeie tânără cu propriul ei secret, o soră gemene care a fost tinuta ascunsa de la naștere. Când cadavrul unei tinere este descoprit într-un tunel, pastorul Park este uimit să afle că Na-han este cel din spatele mai multor crime, iar protul și echipa sa luptă pentru a descoperi sensul scrierilor sinistre ale lui Deer Mount.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

Svaha: The Sixth Finger (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Svaha: The Sixth Finger (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Mister, Thriller