The Curse of La Llorona (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

The Curse of La Llorona (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Curse of La Llorona online subtitrat in romana HD.

După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.
La Llorona, cunoscută sub numele de Femeia plângând, este o fantomă feminină în folclorul mexican care și-a pierdut copiii și aduce nenorociri celor din jur. În timp ce îi caută, ia alți copii pierduți, posedandu-i. Atunci când Anna, asistentă socială și văduvă care are doi copii, este chemată să se ocupe de unul dintre cazurile ei, ea găsește ceva care-i ridica unele semne de intrebare. Pe măsură ce sapă mai adânc, găsește asemănări izbitoare între acest caz și evenimentele supranaturale înspăimântătoare care îi bântuie familia. Acceptand ajutorul unui vindecator credincios local, descoperă că La Llorona sa „fixat” pe Anna și nu se va opri de la nimic pentru a-i lua copiii.
Traducere in romana – Blestemul femeii care plânge

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

The Curse of La Llorona – Blestemul femeii care plânge (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
The Curse of La Llorona (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Mister, Thriller