The Filthy Thirteen (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

The Filthy Thirteen (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Filthy Thirteen (2019) online subtitrat in romana HD.

Un veteran, povesteste unui tanar, intimplari din WW2 1944, de pe cand facea parte dintr-un grup de soldați americani rebeli, cunoscuți ca „The Filthy Thirteen” (refuzau să se scalde în timpul săptămânii, purtau „mohawks” în stil indian și isi aplicau pe fete vopsea precum războinicii din trecut), care au fost parașutati în Normandia, pentru a-si îndeplini misiunile ce le-au fost incredintate, considerate de multi drept curata sinucidere.
„The Thirteen Filthy”, o unitate din cadrul Regimentului 506 de infanterie de parașutiști din Divizia 101 Aeriană, devine o problemă tot mai mare pentru superiorii lor. Ei au ocazia de a-si ispăși comportamentul, atunci când sunt selectați pentru a fi prima unitate parașutata în spatele liniilor germane, în timpul invaziei din Normandia. Scopul lor este să se deplaseze pe teritoriul inamic pe jos și să distrugă liniile de aprovizionare naziste și rutele de evacuare. Unii îi spun o misiune sinucigasa, dar nimeni nu au luat în calcul hotărârea și ferocitatea cu care actioneaza acest grup si care nu se va opri de la nimic pentru a elimina inamicul.
Traducere in engleza – D-Day Assassins

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

The Filthy Thirteen (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online


.

Detalii Film:
The Filthy Thirteen (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Drama