The Professor and the Madman (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

The Professor and the Madman (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Professor and the Madman (2019) online subtitrat in romana HD.

Profesorul James Murray începe să compună cuvinte pentru prima ediție a Dicționarului englezesc din Oxford la mijlocul secolului al XIX-lea și primește peste 10.000 de înregistrări de la un pacient la Broadmoor Criminal Lunatic Asylum, Dr. William Minor.
Profesorul James Murray (Mel Gibson) a preluat provocarea de a crea cel mai cuprinzător dicționar care a fost compilat vreodată, dar știa că îl va lua pe el și pe echipa sa peste un secol pentru a compila toate definițiile cunoscute. Cu toate acestea, prin „colectarea de mulțimi”, adică prin înscrierea definițiilor de la oameni din întreaga lume, dicționarul ar putea fi compilat în doar câteva decenii. Dat fiind că definițiile au fost colectate, comitetul de supraveghere, condus de profesorul Murray, a descoperit că un om, dr. W.C. Minor (Sean Penn), a prezentat mai mult de zece mii de cuvinte. Când comisia a insistat să-l onoreze, un adevăr șocant a ieșit la iveală: Dr. Minor, un veteran al războiului civil american, a fost un ucigaș condamnat și a fost ținut la azil pentru nebunie criminală.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

The Professor and the Madman (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
The Professor and the Madman (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Biografie, Drama, Mister, Thriller