Trouble Is My Business (2018) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Trouble Is My Business (2018) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Trouble Is My Business (2018) online subtitrat in romana HD.

Detectivul particular Roland Drake va rezolva anchete si le va veni de hac tuturor delincventilor din Los Angeles-ul anilor ’40, fara a da inapoi atunci cand vine vorba de flirtat cu o droaie de femei fatale.
După ce un caz cu privire la o persoană dispărută se încheie cât se poate de dezastruos, detectivul privat Roland Drake simte că îl părăsește norocul. Biroul de detectivi pentru care lucrează urmează să se închidă și în ultima vreme presa a fost pe capul său. Într-o zi, întorcându-se de pe teren, Roland găsește la biroul său o femeie superbă. Katherine Montemar a venit să îi ceară lui Roland să o ajute să își găsească tatăl dispărut fără urmă. Chiar dacă inițial este neîncrezător, Roland acceptă acest caz. La scurt timp începe o idilă cu femeia. Lucururile capătă o întorsătură ciudată atunci când dispare și Katherine fără urmă. Confuz, Roland este vizitat de sora mai mare a lui Katherine, Jennifer care îi cere să îi găsească sora și tatăl. Drake se trezește într-o rețea a trădării și a minciunilor, înconjurat de o serie de personaje ciudate.
Traducere in romana –

sursa 1:

Trouble Is My Business online subtitrat in romana.

sursa 2:

Trouble Is My Business online subtitrat in romana.

sursa 3:

Trouble Is My Business online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Trouble Is My Business (2018) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Crima