Velvet Buzzsaw (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Velvet Buzzsaw (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Velvet Buzzsaw (2019) online subtititrat in romana HD.

Velvet Buzzsaw este povestea unui pictor care moare și lasă în urmă tablouri cu o valoare inestimabilă, dar în lumea artelor fericirea se transformă rapid în teroare.
După ce s-au descoperit o serie de picturi ale unui artist necunoscut, o forță supranaturală se răzbună pe aceia care și-au lăsat lăcomia să se împotrivească artei.
Amplasat în lumea superficială a scenei de artă contemporană din Los Angeles, unde marii artiști și colecționarii de artă plătesc un preț ridicat atunci când arta se intersectează cu comerțul, filmul se învârte în jurul unei serii de tablouri misterioase găsite în apartamentul unui pustnic decedat. Dorința lui înainte să moară, a fost ca lucarile lui să fie distruse deoarece par a fi bântuite de spiritul mânios al acestuia. Impresionați de cât de suprarealiste sunt picturile, proprietarul galeriei de artă, Morf Vandewalt, și asistenta sa, Rhodora Haze, au pus lucrările de artă la dispoziția publicului, ignorând instrucțiunile pe care artistul clandestin le-a lăsat. Picturile se dovedesc intr-adevar a fi blestemate și, în curând, toți cei care le cumpără încep să fie distruși de entitatea sinistră care posedă tablourile morbide.
Traducere in romana –

sursa 1:

Velvet Buzzsaw online subtititrat in romana.

sursa 2:

Velvet Buzzsaw online fara subtititrare.

sursa 3:

Velvet Buzzsaw online subtititrat in romana.

sursa 4:

Velvet Buzzsaw online subtititrat in romana.

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Velvet Buzzsaw (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Horror, Mister, Thriller