Where'd You Go, Bernadette (2019) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

Where’d You Go, Bernadette (2019) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Where’d You Go, Bernadette (2019) online subtitrat in romana HD.

Bernadette, un arhitect revoluționar, uraste Seattle, uraște pe oameni, uraște sa paraseasca casa și, mai mult decât orice, îi urăște pe ceilalți părinți de la școala fiicei sale.
Pentru soțul ei este un partener fără teamă, este soția notorie, hilară, talentată și tulburătoare . Pentru mamele celorlalti copii, de la scoala unde invata Bee, ea este o amenințare o rușine, cazuta in dizgratia acestora. Pentru fiica sa, Bee, de 15 ani, ea este cea mai bună prietenă și, pur și simplu, mama. Când aceasta dispare, înainte de plecarea intr-o excursie de familie în Antarctica, misiunea inteligentei lor fiice Bee, este să afle unde a dispărut și ce i sa întâmplat cu adevărat chiar daca pentru asta trebuie să mearga pana la capatul pământului, ca să o găsească. Bee urmăreşte mailurile, documentele şi corespondenţa secretă pentru a o putea găsi. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.
Traducere in romana – Unde ai dispărut, Bernadette?

Sursa 1:

Sursa 2:

Sursa 3:

Where’d You Go, Bernadette – Unde ai dispărut, Bernadette? (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
Where’d You Go, Bernadette (2019) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Comedie, Drama, Mister