X-Men: First Class (2011) online subtitrat in romana HD | Filme Online 2021 Subtitrate în Română | Filme 2018 Noi Gratis

X-Men: First Class (2011) online subtitrat in romana HD


Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

X-Men: First Class (2011) online subtitrat in romana HD.

Tensiunile tot mai mari dintre SUA și Uniunea Sovietică amenințau întreaga planetă – fapt ce a dus la criza rachetelor din Cuba. Atunci lumea a descoperit existența mutanților.
Înainte ca Charles (James McAvoy) și Erik (Michael Fassbender) să-și ia numele de Profesorul X și Magneto, erau doi tineri care-și descopereau puterile. Înainte să fie dușmani de moarte, au fost cei mai apropiați prieteni, lucrând împreună și cu alți mutanți pentru a opri cea mai mare amenințare pe care a cunoscut-o lumea vreodată.
Câțiva dintre acești tineri recruți mutanți sunt favoriții fanilor filmelor anterioare cu X-Men, iar alții sunt eroii clasici din benzile desenate, dar noi în seria de filme. X-MEN: CEI DINTÂI oferă răspunsuri la întrebările care au intrigat fanii filmelor sau a benzilor desenate multă vreme: Cum s-au reunit X-Men? De ce este Charles într-un scaun cu rotile? De unde au apărut conacul X-Mansion și Cerebro?
Traducere in romana – X-Men: Cei dintâi

sursa 1:

X-Men: First Class online subtitrat in romana.

sursa 2:

X-Men: First Class online subtitrat in romana.

sursa 3:

X-Men: First Class online subtitrat in romana.

X-Men: First Class – X-Men: Cei dintâi (2011) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme noi pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film:
X-Men: First Class (2011) online subtitrat in romana HD

Categorii:: Aventura, Drama, SF